Podcast om italienska viner på SoundCloud

Hem » Nyheter » Podcast om italienska viner på SoundCloud

Ifall du vurmar lite extra för italienska viner så hoppas vi att du inte missar the Italian Wine Podcast, en guide till den oändliga fascinerande världen av italienska viner och i lätta smältbara avsnitt om 10 minuter till en kvart, varje på tisdag och onsdag.

Italian Wine Podcast grundades av Stevie Kim, VD för Vinitaly International, för att fira den italienska vinets rika historia samtidigt som de utbildade sina lyssnare på samma gång.

Podden drivs av den biodynamiske vinpionjären Monty Waldin som intervjuar vinmakare, vinskribenter, ledande sommeliers, internationella vinprofiler från New York till Hongkong, pratar trender, allt från A till Z av italienska druvsorter, senaste nytt om italienska viner och regioner… superspännande för den som är hågad och inte har något emot att lyssna på en engelskspråkig pod.

SoundCloud appen kan laddas ner i mobilen eller så kan du lyssna på datorn om du följer länken här. 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.