Odlade marijuana bland vinstockarna

En vingård i Berri i sydöstra Australien har har odlat 113 cannabisplantor på vingården.

Cannabisplantorna doldes ganska väl mellan vinstockarna men polisen ramade i princip över plantorna medan de svarade på en utryckning till en vingård bredvid vilket visade sig vara falskt larm. Det hela ledde till att de såg de ”underliga exotiska bladen” på vinstockarna och på så vis upptäckte plantorna som odlats mellan vinstockarna.

Plantorna togs omedelbart om hand av polisen som därefter arresterade den 42-årige förmannen på gården. När man sedan skannade av ett större område upptäckte man ytterligare 170 cannabisväxter och över 5 kg cannabis som förmannen lagrat i frysen i sitt hem.

Förmannen har nu anklagats för brottet och kommer att dömas om några veckor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.