Ölälskare! Stora ölfestivalen i London 2018 – biljetter släpps nu!

Det handlar om The Great British Beer Festival (GBBF), den stora brittiska ölfestivalen 2018, som detta år kommer att hållas i London i sommar från den 7 till den 11 augusti. Så se detta som ett hett semestertips. Däremot boka hotell och biljetter snarast!

The Great British Beer Festival halls nu för 41:e året i rad och redan den första gången, under 4 dagar 1975 i Covent Garden, besöktes festivalen av 40 000 personer som drack 150 000 pints real ale.

Festivalen organiseras av CAMRA, The Campaign for Real Ale, en organisation som värnar för främst öl och cider. Priset för biljetterna ligger på £ 9 för CAMRA-medlemmar och £ 11 för icke-medlemmar. Det kommer också att finnas VIP-paket tillgängliga för större grupper/företag.

Under festivalen kommer ca 900 olika öl att marknadsföras och förmodligen drickas av glada besökare

Festivalen är ett jättejippo och brukar locka återvändande turister varje sommar. Du kan läsa mer här på CAMRA:s hemsida och boka biljetter kan du göra här.

Lacourte Godbillon

Denna rosé champagne har en härlig ljus- laxrosa färg, med en intensiv doft av röda fruktaromer (svarta vinbär och smultron). Champagnen har en riklig smak av röda frukter samt en viss sötma och en frisk och elegant eftersmak.

Artikelnummer: 7611

Typ: Champagne, Rosé Vin, Vin

Producent:Lacourte-Godbillon

Land: Champagne, Frankrike (Champagne)

Alkohol:12 %

Pris:275 Kr.

HITTA PRODUKTEN PÅ SYSTEMBOLAGET

Vinjournalen Nyhetsbrev

Jag godkänner villkoren

annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

senaste artiklarna