Bon Jovi lanserar rosévin för riktiga män

Rockaren Jon Bon Jovi och hans son Jesse Bongiovi tycker att riktiga män visst kan dricka rosévin och lanserar det allra senaste kändisvinet som heter Diving into Hampton Water, ett premium vin och ett rosévin från Languedoc och tillsammans med den kända vinproducenten Gerard Bertrand, ägare a vingården Château l’Hospitalet.

Druvorna är säkra kort och en blandning av Grenache, Cinsault och Mourvèdre.

Bon Jovi och hans son provade sig igenom många roséviner i Frankrike innan valet föll på Gerard Bertrand. Far och son Bongiovi bestämde sig i princip redan vid första mötet med Bertrand.  “Vi fann att vi delade en kärlek till familj, mat, vänner, bra vin och bra musik”, sa Bon Jovi som älskar  att få skapa detta vin med Bertrand.

Bertrand, som är mycket känd för sin biodynamiska vinproduktion säger: ”Jag vill skapa en länk mellan de känslor som gnistor av en bra sång och gott vin. De matchar varandra mycket bra.”

Tills vidare har man bestämt att rosévinet kommer att släppas i USA under våren. Priset kommer att ligga på omkring 200 kr per flaska.

Château Haut Brandey

Ett ekologiskt, modernt och för ursprunget generöst fruktigt vin med inslag av körsbär, svarta vinbär, vanilj, choklad och örter. Vinet kommer från vingårdar som ligger bland kullar av lera och kalksten inom Entre-Deux-Mers i byn Sainte-Radegonde, ca 45 km öster om staden Bordeaux

Artikelnummer: 3156

Typ: Rött Vin, Vin

Producent:Chateau Haut Brandey

Land: Bordeaux, Frankrike (Bordeaux)

Alkohol:12,5 %

Pris:90 Kr.

HITTA PRODUKTEN PÅ SYSTEMBOLAGET

Vinjournalen Nyhetsbrev

Jag godkänner villkoren

annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

senaste artiklarna