Nordic Wine Tastings – ny vinskola öppnar i Stockholm

Nordic Wine Tastings är en ny vinskola som från och med januari 2018 i Stockholm kommer att erbjuda WSET-certifierade kurser samt vinprovningar och evenemangför både yrkesverksamma sommelierer och nybörjare som siktar på en internationell karriär inom vin och sprit.

Självklart kommer kurserna att hållas på engelska. WSET-kvalifikationerna erkänns globalt som den internationella standarden inom vinkunskap. Olika nivåer kommer att hållas för nybörjare, mellannivå och avancerad nivå som WSET Level 1 Award i Wines, WSET Level 2 Award i Wines and Spirits, eller WSET Level 3 Award i Wines och hålls av WSET-certifierade pedagoger. Kurserna kommer att gå på vardagskvällar och helger för att passa de som arbetar i veckan.

Mer information hittar du på www.nordicwinetastings.com.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.