Sthlm Wine Weekend 2018 – Stockholms nya mötesplats för vin!

Hem » Nyheter » Sthlm Wine Weekend 2018 – Stockholms nya mötesplats för vin!

Besök Sthlm Wine Weekend på Fotografiska i Stockholm den 3-4 februari. Vi har lång framförhållning men detta är populära events.

Under två dagar bjuder den nystartade kvalitetsvinmässan Sthlm Wine Weekend på chansen att testa viner från producenter från världens alla hörn; bland annat Champagne Taittinger, Xavier, Anima Negra, Renato Ratti, Terreno, Bodegas Baigorri, Vacheron, Villa Maria, Sepp Moser och Hattingley Valley.

Under dagarna kommer ett flertal exklusiva provningar där vinexperter och vinmakare under en timme djupdyker i diverse druvor, vinhus och regioner. Vinprofilen Michel Jamais, Mikael Falkman från Champagne Taittinger, vinmakare Xavier Vignon (Xavier Vins) Sofie Ruhne (Terreno) och Simón Arina (Bodegas Baigorri) kommer bland annat hålla provningar. Provningarna kostar 199 kronor styck utöver entrébiljetten.

Passa på att boka vinprovning redan nu! Det finns ett julerbjudande med två entrébiljetter för 699 kronor. I inträdet ingår entré till ett av de tre olika passen, ett glas från Riedel att ta med hem (värde ca 150 kr) samt 20 dryckesbiljetter per person. Erbjudandet gäller fram till julafton. Kan bli en bra julklapp?

Stockholm Wine Weekend går på Fotografiska i Stockholm på dagtid den 3-4 februari. Du kan läsa mer om eventet och boka biljetter här! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.