Happy Hour i bistron på SJs tåg

Hem » Nyheter » Happy Hour i bistron på SJs tåg

Under torsdagar och fredagar är det Happy Hour i tre timmar i SJs bistro ombord på tågen. Syftet är att fler passagerare ska besöka tågens bistro och upptäcka det förnyade dryckes- och matutbudet.

SJ vet från flera kundundersökningar att de resenärer som besöker bistron är mer nöjda med sin resa än övriga resenärer.

-Vi skulle nästan kunna tala om en win-win situation. Fler besöker vår bistro samtidigt som resenären blir nöjdare med sin tågresa, säger Ewa Nordling, teamchef Mat och Dryck.

SJ har sedan i våras ett samarbete med restaurangen Kalf & Hansen, som satsar på ekologisk snabbmat, och idag gör två specialkomponerade och helt ekologiska rätter för bistron. Sortimentet av öl och vin uppdateras efter säsong. Årets julöl är Sigtuna Winter IPA och finns på tågen från den 1 december.

I SJs bistro säljs det under ett år cirka en miljon koppar kaffe, 400 000 öl och 200 000 vinflaskor.

Erbjudandet om Happy Hour gäller torsdagar och fredagar klockan 17.00 till 20.00. Något slutdatum är inte satt, men erbjudandet kommer minst finnas kvar över jul- och nyårshelgen.

Rabatten är 20 procent och gäller alla kalla och varma drycker som till exempel vin, öl, läsk och kaffe samt trekantssmörgåsar och tapasbricka. Erbjudandet gäller inte starksprit och på tåg som SJ kör för andra trafikhuvudmän eller tåg som befinner sig i Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.