Var med och välj vinnaren i öltävlingen!

9 finalister är nu klara i öltävlingen Imagine & Gunn där svenska ölälskare kommer med kreativa förslag på hur deras drömöl ska bryggas, smaksättas och lagras på ek och där vinnaren utses av Sveriges bästa öl-jury – svenska folket.

Lite kortfattat:

Det förslag som gillas av flest röster på Facebook bryggs av vinnaren tillsammans med bryggmästaren Dougal Sharp på plats vid Innis & Gunns bryggeri i Skottland. Ölen släpps på Systembolaget under hösten 2018 som en Innis & Gunn specialutgåva, naturligtvis med vinnarens namn på etiketten.

Över 300 fantastiskt förslag har kommit in till tävlingen och nu finns det 9 finalister att rösta på.

VAR MED OCH RÖSTA !

östningen pågår 8–26 november och genomförs via https://innisandgunn.fbapp.io/imagine-2018

(OBS. För att kunna rösta måste du vara inloggad på Facebook).

 •  
 •  
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  

Das Pils

Denna ljusa lager i tysk pilsner-stil bryggs av Eschweger Klosterbrauerei i Eschwege, centrala Tyskland enligt ett recept framtaget av Thorsten Schumacher, Grönwohlder bryggeri. Det privata familjeföretaget framställer öl enligt den hantverksmässiga konsten av ölbryggning tillsammans med avancerad modern teknik utförd av erfarna och passionerade bryggare med bästa ingredienser.

Artikelnummer: 1381

Typ: Öl & Cider

Producent:A post with the ID $producenter does not exist.

Land: Tyskland (Das Pils)

Alkohol:4,8 %

Pris:11,90 Kr.

HITTA PRODUKTEN PÅ SYSTEMBOLAGET

Nötkött Nötkött Nötkött

Vinjournalen Nyhetsbrev

Jag godkänner villkoren

annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

senaste artiklarna
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •