Malmö Vin & Deli 3-4 november, Malmömässan

Malmö Vin & Deli är mässan i södra Sverige som bjuder på spännande drycker och goda delikatesser. Ett 80-tal lokala och internationella producenter och importörer kommer att ställa ut och bjuder in till provningar av olika viner och till exempel också sherry och rom samt provsmakningar av olika goda delikatesser.

Du är välkommen oavsett om du är nybörjare eller van vinprovare, här finns något för alla. Och vill du lära dig mera så finns det även ”skolor” som exempelvis fokuserar på olika vinstilar, vinregioner och druvor.

Läs mer och boka biljett här  

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy