Absolut i farten igen med ny kampanj

Hem » Nyheter » Absolut i farten igen med ny kampanj

Absolut lanserar återigen ett genomtänkt kommunikationskoncept och definierar sin nya plattform som ”Create a Better Tomorrow, Tonight”.

Kampanjen hyllar kreativitet och förespråkar jämlikhet har engagerat såväl Oscarsbelönade filmare som skådespelare och artister. Kampanjen speglar de kärnvärden som The Absolut Company vill förknippas med: kreativitet, progressivitet och öppenhet.

Den nya kommunikationssatsningen kommer att synas både i reklam och på sociala medier och kampanjen som görs av internationella artister, skådespelare och musiker som exempelvis skådespelerskan och musikern Juliette Lewis i filmen ”One Night” av Emmanuel Lubezki här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.