Hernö Gin korats till världens bästa London Dry Gin

Hem » Nyheter » Hernö Gin korats till världens bästa London Dry Gin

Världens bästa London Dry Gin kommer från Hernö Gin efter att IWSC tillkännagav resultaten för världens mest prestigefulla vin- och sprittävling, International Wine & Spirit Competition. Hernö Gin har därmed vunnit alla de tre tyngsta priserna i ginkategorin inom loppet av tre år. Fantastiskt och vi säger grattis!

Medaljregnet fortsätter över Hernö Gin, som fortsätter att kamma hem de stora priserna i världens största tävlingar och intensifieras med London Dry Gin Trophy 2017 i IWSC. Priset är en riktig tungviktare som väger tyngre än guld i tävlingen.

”Det är en mycket stor ära för oss. Med London Dry Gin Trophy 2017 gör vi en Grand Slam som summerar tre år av topplaceringar i tävlingens olika kategorier och befäster vår position som världens bästa gin”, säger Jon Hillgren, Master Distiller och grundare av Hernö Gin.

Utöver London Dry Gin Trophy 2017 får Hernö Gin även två guld och drygt tio silver- och bronsplaceringar i tävlingens övriga kategorier med sina övriga produkter. Dessutom har det vinnande bidraget som är en produkt av samarbetet mellan Hernö Gin och That Boutique – Y Gin Company också fått ett guldpris.

Denna gin skapas i deras destilleri i Dala, är smaksatt med enbär. Hernö har vunnit framgångar tidigare i  IWSC:

  • 2015 Contemporary Gin Trophy, Hernö Juniper Cask Gin.
  • 2016 Gin & Tonic Trophy, Hernö Gin.
  • 2017 London Dry Gin Trophy, Hernö Swedish Rose Gin.

Hernö Gin finns att köpa på masterofmalt.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.