Tonårsparlören – prata lättare med tonåringar om alkohol

Det är inte alltid så lätt att vara tonåring, men det är inte så lätt att vara tonårsförälder heller, i synnerhet när man ska prata med sina ungdomar om alkohol och svaret man då får är ”Men alla andra får!”

Det kan vara svårt att veta vad man som förälder ska svara eller ens diskutera vettigt om alkohol. Systembolagets dotterbolag IQ ut Tonårsparlören, en bok om alkohol, till alla föräldrar med barn som fyller 14 år. Jättebra idé, men kanske du behöver hjälp och råd även eller kanske din tonåring behöver hjälp med att tacka nej.

På hemsidan kan du ladda ner en bok som pdf eller beställa den. Du kan även lyssna på boken. Boken är full med tips, råd och argument för både dig som förälder och för dig som är tonåring. Boken finns även på engelska.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vinjournalen Nyhetsbrev

Jag godkänner villkoren

annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

senaste artiklarna
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •