IKEA Storbritannien satsar på genialiskt matkoncept

Kreativiteten är hög på IKEA internationellt. Sedan en tid tillbaka har IKEA i Shoreditch i East End i London lanserat ett kreativt koncept som heter The Dining Club – helt enkelt en “Gör-det-själv” –restaurang för att uppmuntra människor att laga mat, äta tillsammans och göra det på Ikea.

Som IKEA medlem kan du där, med hjälp av kedjans sous chef och maître de, komponera ihop en trevlig middag och vara värd för en brunch, lunch eller middagsfest för upp till 20 vänner och familj. Man kan även  få lyssna på inspirerande workshops – allt för att hjälpa dig att laga mat och göra mer än bara mat.  Här ser du hur konceptet går till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy