Vin & Deli i Göteborg

Hem » Nyheter » Vin & Deli i Göteborg

Den 21-22 april är Göteborgs stora vin- och delikatessmässa tillbaka för tredje året i rad. Här får besökarna möjlighet att träffa producenter, sommelier, importörer och andra kunniga vinrepresentanter från hela världen. Dessutom finns ett brett utbud av delikatesser som chark, ost, oliver, choklad och lakrits.

Årets mässa erbjuder ett intressant och mångsidigt vinprovningsprogram där besökarna bland annat kan lära sig skillnaden mellan lätta och fylliga viner, vad syra innebär, hur man kombinerar vin med mat, eller varför inte träffa en vinbonde från Österrike? Provningarna tar 45-60 minuter, där ges det tillfälle att ställa frågor, känna dofta och smaka.

Sveriges Bästa Pizzabagare och Årets Bästa Bartender kommer att avgöras under mässan.
Läs mer om Göteborg Vin & Deli här !

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.