Varför inte kombinera lite lyx med lite lyx?

Hem » Nyheter » Varför inte kombinera lite lyx med lite lyx?
Foto: @bottlecoat instagram

I San Francisco är det möjligt att få en lyxig manikyr eller en pedikyr medan du smuttar på ett gott vin. Det är sommelieren Allegra Angelo, som kommer att ta sin Master Sommelier examen i år, som har föreslagit vinutbudet genom sitt pop-up företag Bottlecoat och hon har satt ihop en vinlista med fina franska och italienska viner. Idén har gjort succé och fler salonger är på gång.

Alla viner är handplockade av Allegra och företaget Bottlecoat är hennes sätt att kombinera sina passioner, fina viner och snygga naglar. Angelo beskriver sig själv som en sommelier som är besatt med manikyr, pedikyr och gott vin.

Vore detta möjligt i Sverige? Ja, faktiskt.

I Sverige finns lagen om servering av alkohol i 8 kap. alkohollagen, även om den lagen är ganska luddig. Din nagelterapeut eller frisör får erbjuda dig ett glas vin, förutsatt att du är en inbokad kund som inte betalar för vinet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.