I helgen – En Öl & Whiskymässa i Göteborg

Hem » Nyheter » I helgen – En Öl & Whiskymässa i Göteborg

På fredag den 24-25 mars går En Öl & Whiskymässa på Svenska Mässan Göteborg med c:a 160 utställare av bryggerier och ölimportörer av stapeln. Det är 5:e året i rad som Göteborg presenterar sin mötesplats om öl och whisky för att visa upp ett trendigt och kvalitativt dryckesutbud. Man bjuder in både fackfolk och publik.

Förutom dryck finns det såklart även delikatesser att smaka för alla paletter och eftersom att temat i år är landet Belgien a vi räkna med att få smaka på belgiska delikatesser och få prova belgiskt öl.

Mässan har vuxit i omfång för varje år och man räknar med ett nytt besöksrekord med över 22 000 besökare under två dagar.

Öltrenden fortsätter och mässans ökning av utställare består främst av bryggerier och ölimportörer. Mässan har blivit en viktig mötesplats för bryggerierna och kan i år stolt presentera 30 nya bryggerier. Läs mer på hemsidan! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.