Glöm inte Krogveckan 2017 – tvårätters för 200 kronor på bästa restaurangerna

Hem » Nyheter » Glöm inte Krogveckan 2017 – tvårätters för 200 kronor på bästa restaurangerna

Två veckors krogfest avslutar januari när Krogveckan drar in över landet för åttonde året i rad. Krogveckan, som anordnas av Bookatable, är Sveriges största återkommande krogevent och låter matgäster avnjuta specialkombinerade tvårättersmenyer för 200 eller 300 kronor. Krogveckan pågår mellan den 27 januari och 12 februari.

Förra året slog Krogveckan alla rekord och lockade över 43 000 matgäster. I år väntas intresset bli ännu större.

För de som planerar att gå ut och äta under tvåveckorsperioden finns det många pärlor att välja mellan. Över 180 restauranger medverkar runtom i Sverige, från söder till norr, med en majoritet av dem, 117 stycken, i Stockholm.

Några av de restauranger som deltar i är exempelvis Mother, Mårten Trotzig, Gondolen i Stockholm, Hos Bo i Helsingborg, Incontro och West Coast i Göteborg, Biff Grill & Bar i Eskilstuna, samt många fler restauranger i Stockholm, Norrköping, Uppsala, Ängelholm och Malmö.

 

 

 

Mer information och bokningar gör du här! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.