Italienska Eataly kommer till Stockholm

Hem » Nyheter » Italienska Eataly kommer till Stockholm

Tänk stort. Tänk mattempel. Tänk Italien. Tänk vin. Tänk olika matavdelningar, restauranger och krogar. Massor.

Det världsomspännande krogkonceptet Eataly har sedan 2007 etablerat sig i mängder av länder världen över och är kända för bra italiensk matkärlek i olika krogklasser och för alla plånböcker, både vegomat och traditionell italiensk mat.

Eataly finns idag i Turin och städer i Italien, New York, Chicago, Boston, Los Angeles, Dubai, Monaco, Istanbul, Seoul, Japan och São Paulo. Kommer nu till Stockholm.

Under hösten 2017 kommer Eataly att öppna i gamla biografen Röda Kvarns gamla lokaler, på Biblioteksgatan 5 i Stockholm och på c:a 3000 kvadratmeter kommer det att finnas nästan precis allt för matentusiaster: restauranger, barer, caféer, delikatesser och husgeråd för hemmakockar.

Vd och delägare för Eataly Sverige är Per Lydmar, från Hotell Lydmar och Restaurang Strandvägen 1, säger i ett pressmeddelande:

– I partnerskap med ett av Italiens starkaste varumärken, Eataly, har vi fått förtroendet att flytta in i en av Stockholms absolut vackraste och bäst belägna lokaler för att ge Sverige det bästa av Italien.   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.