Nyöppnad nätbutik levererar på några timmar

Hem » Nyheter » Nyöppnad nätbutik levererar på några timmar

storageBubblig.se heter den nyöppnade nätbutiken där det går att köpa öl, vin, sprit och mousserande med omgående hemleverans inom Malmö. Leveranserna sker varannan timme fredag- och lördagskvällar fram till midnatt.

Bubblig.se drivs av det danska aktiebolaget Nya Nya Nya, som säljer öl, vin, sprit och bubbel. För att följa svensk lagstiftning drivs hemsidan från Danmark. Det danska företaget har tillstånd från Skatteverket att över internet sälja alkohol till privatpersoner i Sverige. Företaget betalar svensk alkoholskatt och moms. Varje beställning skickas med bud direkt från Danmark och når kunden några timmar senare.

Precis som på Systembolaget måste man vara över 20 år för att handla och legitimation krävs vid leverans.

”Det är klart att vuxna svenskar ska få dricka när de vill, hur de vill. Tre fjärdedelar av Sveriges befolkning vill behålla det statliga monopolet, våra kunder är den sista fjärdedelen. Vårt mål är att få människor att tänka till om den svenska alkoholpolitiken, vi tror på det individuella ansvaret och människors förmåga att fatta egna beslut,”säger Johan Segerberg, kundansvarig på Bubblig.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.