Wine Enthusiast korar Winery of the Year

Hem » Nyheter » Wine Enthusiast korar Winery of the Year

bonterraSom första ekologiska vinproducent har Bonterra Organic Vineyards utsetts till Winery of the Year av Wine Enthusiast. Bonterra, som har odlat ekologiskt i Kalifornien i snart 30 år, fick utmärkelsen för ”enastående kvalitet, popularitet bland konsumenterna och ledarskap inom miljövänlig vinodling”.

Bonterra Organic Vineyards grundades 1987 av Fetzer Vineyards och redan från start odlade man enligt ekologiska principer, övertygade om att den ekologiska odlingen ger hälsosammare vinstockar, mer smakrik frukt och därmed uttrycksfulla viner av hög kvalitet. Bonterras viner finns i dag i 50 amerikanska stater och i 23 länder jorden runt. I Sverige finns Bonterrras viner i Systembolagets ordinarie sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.