Liftar 8000 km med endast öl som valuta

Hem » Nyheter » Liftar 8000 km med endast öl som valuta
innisgunn1
@ Innis & Gunn

Maratonliftaren Manny Marshall liftade från Edinburgh till New Delhi i Indien, en promotion-resa på mer än 8000 km med enbart ölburkar som valuta.

Resan tog 8 veckor och han blev sponsrad av det skotska bryggeriet Innis & Gunn. Marshall hade med sig en ihopfällbar kärra innehållande burkar Innis & Gunns IPA öl som han delade ut som betalning till hjälpsamma bilister från hela Europa som gav honom lift.  Även en tuktuk-förare i Mumbai fick smaka på ölet. Från Aten till Mumbai tog Marshall dock flyg för att undvika mer instabila länder i Mellan Östern.

Med den omtalade resan hyllade Innis & Gunns den allra första resan till sjöss på 1800-talet, då man fraktade den första IPA:n. Manny Marshall har liftat under 15 år och de senaste 4 åren har han liftat nonstop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.