Vit oktober utan pekpinnar?

Hem » Nyheter » Vit oktober utan pekpinnar?

sober-octoberSenaste Nytt. Du som vill ta en vit månad ibland, kanske ska passa på att vara med i folkhälsokampanjen Sober October från och med idag, den 1 oktober.

Det är nu dags för 5:e omgången av kampanjen som spridit sig över landet och många restauranger och barer kommer att erbjuda kvalitetsöl och vin utan alkohol. Intresset verkar stort tack vare sociala medier där kampanjen fått mycket uppmärksamhet.

Sober October handlar inte om att göra om människor till nykterister eller att skapa dåligt samvete. Många kommuner har dragit igång kampanjen på hemmaplan. Sober October är ett samarbete mellan Norran, NBV, Skellefteå Kraft, Skellefteå kommun, Umeå kommun, VK och Sandvikens kommun.

Vinjournalen.se  har denna vecka publicerat en sammanställning av de godaste röda, vita och mousserande vinerna utan alkohol – heta tips även för den som bjuds på middag men kör bil! Här kan du läsa sammanställningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.