Galen efterfrågan av Rosévinsbjörnar

Hem » Nyheter » Galen efterfrågan av Rosévinsbjörnar

Det är godistillverkaren Sugarfina som nyligen lanserade ett nytt godis i form av sega rosa gelébjörnar gjorda av rosévin som lade upp produkten till försäljning på sin hemsida.  Den blev glasklar succé och på bara 2 timmar såldes hela premiärlagret av rosébjörnarna slut.

På Instagram har man nu öppnat en väntelista där redan mer än 3400 personer har signat upp sig i väntan på fler rosébjörnar i slutet av juli. Under tiden an väntar kan man trösta sig med champagnebjörnar av Dom Pérignon.godis

Intresset för dessa gelébjörnar tror tillverkaren beror på rosévinets tilltagande popularitet och att björnarna faktiskt är söta.

Gelébjörnarna är gjorda av rosévinet Whispering Angel Rose och vintillverkaren förväntar sig självklart även en uppsving i försäljningen under detta år då man tror sig kunna sälja 4,6 miljoner flaskor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.