Absolut Art vinner silverägg 2016

aboslut1Guldägget är Sveriges mest prestigefyllda och äldsta kommunikationstävling. Man har nu från ett urval av 1000 bidrag korat äggvinnarna för i år. Silverägget gick, inte helt otippat, till The Absolut Company inom Pernod Ricard-koncernen med konceptet Absolut Art och plattformen Absolutart.com som ”marknadsför modern konst till alla”. Även förpackningsdesignen som är skapad av Super Tuesday har varit en viktig del av upplevelsen.

1985 målade Andy Warhol Absolut Vodka-flaskan och allt sedan dess har vodkan Absolut och moden konst gått hand i hand.

För mer information, besök  absolutart.com/se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy