LA Dodgers ger sig in i vinindustrin

Hem » Nyheter » LA Dodgers ger sig in i vinindustrin

dodgersElitlaget i baseball, Los Angeles Dodgers, har börjat sälja sin egen vinserie. I samarbete med vingården Qupé på Central Coast, kommer man nu att köpa följande Dogers viner när man kommer till Los Angeles: Santa Barbara Syrah och Chardonnay och en Paso Robles Cabernet Sauvignon.

Det är svenskättlingen Bob Lindquist, vinproducent och f.d. ägare av Qupé, som rott denna affärsuppgörelse i land. Bob är själv ett stort fan av LA Dodgers och säger: “Ingen har gjort något med Dodgers, så jag tyckte det var på tiden.”

I ett begynnelseskede och från och med den 1 mars släpps 1100 flaskor av varje sort och ska du till Södra Kalifornien och i synnerhet Bakersfield eller Phoenix, så kan du plocka med dig en flaska eller två.

LA Dodgers Club Serien 2013 Syrah för $24 och vinet kommer främst från vingårdarna Sawyer Lindquist Vineyards. La Dodgers är inte det enda elitlaget som har ”eget vin”. Det konkurrerande basketlaget San Francisco Giants har redan lanserat ett mousserande vin som bär deras logotyp som produceras av Mumm i Napa Valley.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.