Ny White Guide app lanseras

Hem » Nyheter » Ny White Guide app lanseras

WhiteFör den som gärna äter ute och vill hålla koll på bra restauranger, lanserar nu White Guide denna vecka sin nya version av appen White Guide. Nyheten är att appen förutom Sverige nu också innefattar Danmark, Norden och den svenska caféguiden.

Appen är nu mer lätthanterlig att navigera i och inkluderar även en ny kartfunktion, recensioner, allmänna nyheter samt direktkontakt till webb och bokning. Du kan kommentera och dela informationen via exempelvis Facebook och Twitter. Basversionen av appen går att ladda ner gratis, sen kan man köpa till övriga tjänster alltefter behov.  Läs mer på White Guide .

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.