Vad händer med framtidens vinindustri?

Oenologiska experter och forskare på en vinkonferens i Kalifornien har sagt sitt om hur de tror att utvecklingen inom vinindustrin kommer att te sig. Sammanfattningsvis:

  • Vinproducenter kommer att ta fler beslut baserade på komplex it-teknologi och sluta med de traditionella ”gissningslekarna”…
  • Konsumenter vill ha “välbefinnande” och en sund livsstil. Producenter måste tänka ännu mer på förpackningar, tillsatser och framställning.
  • Ekologi betyder mycket för konsumenten. Bättre information om produktionen när det gäller miljöpåverkan etc. efterlyses.
  • Man pratar en hel del om diabetes och vinkonsumtion. Man föreslår rediga innehållsförteckningar om exempelvis glukosnivåer och varför inte ett bäst före datum?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy