Postordervin på glas

Hem » Nyheter » Postordervin på glas

Ett startupföretag i San Fransisco, Vinebox, har just lanserat ett helt nytt affärskoncept. ”Din personliga sommelier” är en postordertjänst som levererar viner i ett glas för den som har tröttnat att betala dyrt för ett vin som man kanske i slutändan inte tycker var så gott.  Genom att teckna ett medlemskap i klubben kan medlemmar få ett provglas på 10 cl av ett vin för att på sätt upptäcka nya viner. Kunden prenumererar då på 3 x 10 cl glas i månaden av uteslutande europeiska viner i 200-500 kr prisklassen som valts med ut av ett team av sommelierer och branschexperter.Man får också tillgång till ett onlinekonto på Vinebox där de kan recensera och sätta betyg på vinerna. Man kommer att kunna serva kunder över hela USA.

”Det finns en hel värld av passionerade vinentusiaster som vill spekulera i fina viner som de inte får tag i lokalt. Därför vi skapade Vinebox”, säger en av grundarna och spår att Vinebox nya affärskoncept utan tvekan kommer att bli en växande trend för online köp av vin.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.