Depardieu i ny vinfilm

Hem » Nyheter » Depardieu i ny vinfilm

Den franske skådespelaren, vinmakaren och krögaren, Gérard Depardieu, är den nya huvudstjärnan i filmen Saint Amour, en ny film om vin som anses vara Frankrikes svar på ”Sideways”. Filmen ska ha premiär under mars på franska men kommer att dubbas.

Depardieu, som äger ett flertal vingårdar i Loiredalen, har tidigare sagt att han ville sälja alla sina franska vintillgångar efter att ha kritiserat det franska skattesystemet och då han blev en rysk medborgare 2013.

Handlingen i filmen Saint Amour kretsar kring två män som lämnar vardagslivet för att turnera runt i olika franska vinregioner. Depardieu spelar Jean, far till Bruno. Jean hoppas att hans son kommer att ta över gården av familjen boskap. Men Bruno är mer intresserad av att dricka vin än att sköta en vingård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.