Rosévin blir allt populäre bland männen

Nielsen hade rätt. Exempelvis har USA import av kvalitativa roséviner ökat med 41 procent i volym och 53 procent i värde. Man förväntar sig en liknande utveckling i Europa. Rosévinet är nämligen inte lika tabu hos manliga konsumenter som det varit än tidigare. New York City anses vara en viktig marknad där just männen köper och dricker rosé. Många inom vinindustrin hänger förstås med i svängarna. Bout Time Wine är ett företag som just lanserat rosé i en burk och marknadsföringen låter inte vänta på sig heller. Videosnutten ”Real men drink rose!” där flera kändisar bedyrar rosévinets kvaliteter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.