Champagne i glasklar flaska

Hem » Nyheter » Champagne i glasklar flaska

Champagnehuset Bruno Paillard sade nyliggen på Vinexpo att deras Grand Cru Blanc de Blancs kommer att tappas upp i klarglasflaskor, vilket är ett radikalt avsteg från den traditionella gröna champagneflaskorna. Därmed kan konsumenter se champagnens verkliga bleka guldfärg. Man tror att Champagnen kommer att sticka ut och framhäva champagnens klara chardonnay samt ge flaskan en ny, spännande och tilldragande stil. Dessutom kommer flaskorna att tappas upp i totalt mörker för att se till att vinet är skyddat från ljus. Därefter kommer flaskorna att skyddas av en skyddande cellulosafilm, fram tills det att man öppnar flaskan. Man planerar även en ny layout på etiketterna. Den förpackningen har mötts av både ros och ris i champagnekretsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.