Kommer årets Vinexpo att invigas av president Hollande?

Hem » Nyheter » Kommer årets Vinexpo att invigas av president Hollande?

Årets Vinexpo som går av stapeln mellan den 14-18 juni kommer att invigas av den franska presidenten Francois Hollande. Till den franska vinbranschens glädje, har man de senaste veckorna i media pratat om att Hollande ska inviga den största internationella vin- och spritmässan för yrkesverksamma inom branschen och som brukar dra 40-50000 fackbesökare från 150 länder.
Man anser generellt att Hollands medverkan på mässan skulle vara av stor betydelse, både ekonomiskt och kulturellt och ge den franska vinbranschen ett ordentligt PR-lyft. Förespråkarna för kampen mot alkoholism är inte lika glada åt förslaget och diskussionen fortsätter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.