Lär dig allt om Champagne på nätet

Kursen som både finns för PC, Mac, Smartphone och surfplattor, ska utbilda intresserade konsumenter inom ämnet Champagne och inkluderar vinodlingsområde, vinrankor, framställning, vinprovning och historia och är fullt med diagram, filmer, fotografier och olika aktiviteter. Man kan välja tre utbildningsnivåer från helt nybörjare till champagneentusiast. Kursen finns tillgänglig på franska, engelska och kinesiska. I samband med kursen lanseras även en mobil applikation som finns att ladda ner i App Store och på Google Play och som innehåller 150 smarta frågor i ämnet Champagne. Läs mer på champagnecampus.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.