Missa inte filmen A year in Champagne!

Precis som den tidigare filmen Ett År i Bourgogne har dokumentären om Champagne vunnit priser på internationella filmfestivaler samt gjort stor succé bland kritiker och publik. 90-minuters filmen om Champagne är en underbart vacker film och tillika sevärd för den som vill veta mer om hur man gör Champagne, från druva till flaska. Tittare får följa det hårda jobbet genom hela produktionen och lyssna på fascinerande intervjuer med många av vår tids stora champagnemakare. Filmen som är gjord av filmmakarna David Kennard, Martine Saunier och fotografen Jamie LeJeune hade premiär i mars och finns att ladda ner på iTunes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy