Buffémingel på jobbet? After work? Affärsmiddag?

Hem » Nyheter » Buffémingel på jobbet? After work? Affärsmiddag?

Eftersom affärsmiddagar är en viktig del av den dagliga affärsutvecklingen och nätverkandet, kan det vara en merit för VD:n att glänsa genom att kunna lite mer om vin. I ledarskapsmagasinet kommer läsare att kunna ta del av mästarsommelier Alexander LaPratts suveräna vintips i en ny kolumn “The Executive’s Guide to Wine”. Tidningen kommer nu veckovis att ge råd till konfysa företagsledare så att de kan välja rätt vin till rätt tillfälle eller med rätt maträtt. I tipsen vill man bland annat slå hål på gamla stereotyper som rött till kött och vitt till fisk sant presentera nya, trendiga intressanta alternativ samt lite extra vinkunskap som företagsledare kan ta till sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.