Portugisiska Vindagen i maj

Hem » Nyheter » Portugisiska Vindagen i maj

Evenemanget är årligt återkommande och riktar sig både till vinindustrin och till konsumenter. Här kommer portugisiska vinproducenter att presentera c:a 300 av Portugals viner från hela landet med provningar av både vita och röda viner samt goda port- och madeiraviner. Det finns ett begränsat antal biljetter till evenemanget den 25 maj mellan kl 17.00 och 20.00. Köp biljett genom att sätta in pengarna i förväg på Bankgiro 5798-6689. Ange ditt namn och ”Portugal”. Kvittot som du går gäller sedan som inträdesbiljett.
E-post: [email protected] eller tel 042-243270.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.