Hus byggt av tusentals Champagneflaskor

Hem » Nyheter » Hus byggt av tusentals Champagneflaskor

52-årige Hamidullah Ilchibaev, samlade in 12000 Champagneflaskor under tre år för att bygga upp ett hus på 99 kvm. De flesta av flaskorna köptes av honom själv, medan andra donerades av närliggande restauranger. Väggarna har en grön struktur och finish och i huskonstruktionen används flaskorna istället för tegel. Alla flaskorna är staplade med flaskhalsen inåt och huset fick en solid grund och hålls varmt genom att flaskorna hålls på plats med en solid lösning. Ilchibaev byggde huset som bröllopsgåva till sin son och han tror att huset kommer att stå i minst 100 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.