Att älska varumärket Moët

Skolan går under namnet Moët Academy och kommer att utbilda brittiska konsumenter inom hela ämnet Champagne. Man ska behandla terroir, jäsning, druvor och champagneframställning samt provsmakning. Arnaud de Saignes, direktör för global marknadsföring och kommunikation på Moët, säger: ”Utbildning är ett mycket viktigt inslag i marknadsföringen. Vi vill att konsumenterna ska förstå arbetet bakom Moët och att det tar 36 månader från druva till flaska. Vi vill få dem att älska bilden av Moët.” Biljetter till en 90 minuters workshop vid Moët Academy kostar £40, och finns tillgängliga från den 20 februari 2015 på www.moetacademy.co.uk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy