Vinopolis stänger portarna slutet 2015

Hem » Nyheter » Vinopolis stänger portarna slutet 2015

Precis nu då Cité du Vin i Bordeaux håller på att färdigbyggas, så kommer Londons mötesplats för världens vinentusiaster att stängas. Sedan 1999 har Vinopolis erbjudit turister virtuella turer i världens största vinregioner, provsmakning och olika guider om vin. Självklart är det pengar som styr och ekonomiska svårigheter har inte gjort det bättre för Vinopolis. Och denna turistattraktion är bara en i raden. Napa Valleys katastrofalt olönsamma Copia, “American Center for Wine, Food and Art” gick i konkurs under 2008. Nu undrar man kanske hur det ska komma att gå för Cité du Vin i Bordeaux. Man har redan överskridit budgeten och behövt samla in miljonsummor från medlemmar i Bordeaux vinindustri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.