Storbrand förstör vingårdar

Hem » Nyheter » Storbrand förstör vingårdar

Området är förklarat katastrofzon och förstört ett område med en omkrets på 240 km. Branden har drabbat områdena Sampson Flats norr om Gawler Native Forest Reserve och Millbrook, öster om Adelaide. Kersbrook Hill Wines har drabbats särskilt hårt och rapporterar skador på minst 50% av sina vinstockar, men som tur var blev varken vingårdens byggnad, utrustning eller källare förstörda. Branden har beskrivits som den värsta skogsbranden som drabbat området under de tre senaste decennierna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.