Krav på innehållsförteckning i Storbritannien

Hem » Nyheter » Krav på innehållsförteckning i Storbritannien
Läkarförbundet Royal Society for Public Health vill att man ska kunna få reda på bland annat kaloriinnehållet i vin genom att införa en obligatorisk innehållsförteckning på flaskan. Den brittiska regeringen ställer sig dock tveksamma till förslaget, och som svar på detta har Royal Society for Public Health genomfört en studie som visar att de flesta konsumenter skulle vilja veta vad de får i sig när de dricker vin, sprit och öl. I dagsläget är det obligatoriskt att publicera en innehållsförteckning på andra livsmedelprodukter.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.