Philippe Sereys de Rothschild ny styrelsemedlem i BPDR

Hem » Nyheter » Philippe Sereys de Rothschild ny styrelsemedlem i BPDR
Efter dödsfallet av Baronessan Philippine de Rotschild den 22a augusti i år har nu hennes äldsta son tagit över styrelserollen i Baron Philippe de Rothschild SA, familjens företag som kontrollerar anrika Chateau Mouton Rothschild. Den framlidne modern var styrelsemedlem från och med hennes fars död år 1988, och nu går alltså rollen vidare i arv. Philippe Sereys de Rotschild är 51 år gammal och har en utbildning från Harvard Business School samt flera fina finansposter i ryggen. Han har dessutom varit vice styrelsemedlem i företaget sedan 2006.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.