Svensk vann Nordiska Mästerskapen i Sommellerie

Hem » Nyheter » Svensk vann Nordiska Mästerskapen i Sommellerie
De nordiska mästerskapen i sommellerie gick nyligen av stapeln och efter finalen på Grand Hôtel i Stockholm stod svenska Béatrice Becher som vinnare. Becher arbetar som sommelier på Sturehof och andrapriset gick även det till en svensk i krogbranschen: Johan Nilsson från PM & Vänner i Växsjö. Tredjeplatsen gick till finska Heidi Mäkinen. Becher och Nilsson ingår i svenska sommelierlandslaget och är det är första gången sedan 2010 som en svensk stod på förstaprispallen. Förra gången var det Bechers sambo Totte Steneby som vann.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.