Nytt rekord på vinauktionen i Hong Kong

Hem » Nyheter » Nytt rekord på vinauktionen i Hong Kong
Förra veckan rapporterade vinjournalen om Sothebys vinauktion som ägde rum i Hong Kong i helgen. Denna auktion blev historisk i och med att en anonym asiatisk köpare lade det vinnande budet på en samling för ett högre belopp än någonsin. Samlingen innehöll 144 flaskor Romanée-Conti och såldes för den svindlande summan 12 556 250 HK, vilket i svenska kronor motsvarar nästan 11 700 000. Auktionen anses ha varit en unik möjlighet att lägga vantarna på världens mest eftertraktade viner, och rekordköpet sägs vara rimligt då samlingen är världens mest dyrbara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.