Chardonnay vinnaren bland champagnedruvorna

Hem » Nyheter » Chardonnay vinnaren bland champagnedruvorna
Efter en utmanande vår och sommar i Champagne bjöd september på optimala väderförhållanden. Särskilt bra gick det för Chardonnaydruvorna som sägs hålla mycket hög kvalitet denna årgång. Till skillnad från andra franska toppdistrikt blev det inga stormar eller hagel, vilket påverkade regioner som Bourgogne och Bordeaux. Än är det för tidigt att sia i kvaliteten på slutprodukten, men enligt vintillverkare i Champagne som granskat druvmusten ser 2014 ut att bli en mycket bra årgång.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.