En inblick i framtidens vindrickande

Hem » Nyheter » En inblick i framtidens vindrickande
En ny produkt är på väg ut på marknaden som tros kunna revolutionera hur vi dricker vin. Produkten heter Coravin och bygger på ett system där man sticker en nål genom en vinkork och kan genom den hälla upp ett glas vin utan att resten av flaskan blir syreexponerad. Hålet i korken återförsluter sig själv och det är som att du aldrig öppnat flaskan. Teknologin är inspirerad av nålar som används vid cellgiftsbehandlingar och mannen bakom uppfinningen, Greg Lambrecht har en bakgrund inom läkemedelsindustrin. Med hjälp av Coravin kan du ta ett glas då och då ur en flaska som du lagrar under flera år, och på så sätt behöver du inte dricka upp allt på en gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.