Kurniawan dömd till tio års fängelse

Hem » Nyheter » Kurniawan dömd till tio års fängelse
Förra veckan rapporterade vi om att domen till slut skulle falla på den ökände vinbedragaren Rudy Kurniawan. Utredningen, som är en av de största i sitt slag genom tiderna, resulterade i ett tio år långt fängelsestraff som ska avtjänas i USA. Detta efter att Kurniawan lurat sig till miljontals dollar genom att sälja billiga viner med falska etiketter till skyhöga priser. Förutom fängelsestraffet ska även 28,4 miljoner amerikanska dollar betalas tillbaka till offren, och 20 miljoner går till att täcka rättskostnaderna. Kurniawan hävdar dock att han inte har råd att betala dessa summor, och det är ännu oklart om han kommer att överklaga.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.