.vin nytt domännamn

Hem » Nyheter » .vin nytt domännamn
Vinorganisationer världen över förbereder sig för att slåss om domännamn när sedan det stått klart att ”.vin” och ”.wine” kan ersätta ”.se” och .com. Organisationen ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) har sett över förslaget under 60 dagar och ser inga problem med internetadresser med detta suffix. Enligt planen ska det vara möjligt från och med mars nästa år, men det finns de som tänker bojkotta. Den franska vinindustrin som stöds av regeringen tror nämligen bland annat att en sådan förändring kan komma att underlätta förfalskningar och bedrägeri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.