Veuve Clicquot lagrar viner utanför Åland

Hem » Nyheter » Veuve Clicquot lagrar viner utanför Åland
Vinjournalen har för en tid sedan rapporterat om fyndet av 200 gamla champagneflaskor av märket Veuve Clicquot i ett gammalt vrak utanför Åland. Fyndet ledde till inspiration för några års forskning som visat att platsen skulle kunna passa för ytterligare vinlagring. I förra veckan samlades representanter från det världsberömda champagnehuset och vinjournalister för att bevittna nedsänkandet av 350 flaskor i vattnet vid den Åländska skärgården. Tanken är att vinerna ska förvaras på exakt samma djup som den 200 år gamla champagnen som fortfarande var drickbar vid påträffandet.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.