Treårsgaranti på svavelfritt vin ska lugna konsumenter

Hem » Nyheter » Treårsgaranti på svavelfritt vin ska lugna konsumenter
Huruvida svavel är en nödvändig ingrediens i vin eller inte har varit en aktuell fråga inom vinvärlden på sistone. En del menar att det bara är dåligt för människan att få i sig svavel medan andra tror att det är nödvändigt i kvalitetsviner och inte tror att det gör någon skada i små mängder. Tillhör man den skara som bara nöjer sig med kvalitet men samtidigt är orolig för effekten av svavel kan man nu köpa svavelfritt vin med en treårig garanti. Det är vinproducenten Gerard Bertrand som testat hållbarheten på sina svavelfria viner under tre år och vill nu genom att erbjuda garantin försäkra sina kunder om att konceptet håller.
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.